Wijn-kopen.com

La famille Meiland wijn

Een diepgaande kijk op de bekende Nederlandse familie Meiland Wijnen

De Nederlandse familie Meiland is de laatste tijd steeds populairder geworden. Liefkozend worden ze ‘Manon’s Family’ genoemd, naar het hoofd van de familie, Manon Meiland. De familie Meiland staat bekend om hun authentieke manier van leven, waarbij gezelligheid boven alles gaat. Maar de familie Meiland is ook bekend om hun passie voor het maken van wijnen. De familie Meiland is goed in staat om wijnen te maken die uniek, smaakvol en verfijnd zijn.

Het verhaal van de familie Meiland begon in 2002 met het samenstellen van hun eerste wijnpakket. Vanuit deze passie voor wijn wilden de familieleden proberen om één van de beste wijnproducenten van Nederland te worden. Hier begon hun zoektocht naar de perfecte ingrediënten en recepten om hun wijnen te produceren. Dit was geen gemakkelijke taak, maar met veel toewijding en hard werken wisten ze het te bereiken.

De familie Meiland bewoont een oude boerderij genaamd ‘De Hooge Wijnberg’ in Overberg, Noord-Holland. Hier groeien de druiven die gebruikt worden voor hun wijnproductie. Er wordt alleen gebruik gemaakt van druiven van de beste kwaliteit, die geplukt worden op het juiste moment. Vervolgens worden de druiven in de traditionele manier verwerkt door de familie Meiland.

De familie Meiland is zeer betrokken bij elke stap van het wijnproces. Alles wordt met hun handen gemaakt, van het verzamelen van druiven tot het bottelen en labels maken. De familie Meiland wil graag de meest authentieke wijnen produceren, waar dezelfde kwaliteit en consistentie in zit. Daarom maken ze alleen gebruik van niet-chemische middelen en technieken om de druiven te verwerken.

Naast hun serie klassieke wijnsoorten, biedt de familie Meiland ook enkele karaktervolle en krachtige specialiteiten aan. Deze speciale wijnen zijn geproduceerd met hogere suikerconcentraties, lagere zuurgraad en intensere smaken. Alles wat de familie Meiland doet, komt voort uit hun respect voor de traditie en hun enorme liefde voor wijn. Hun gedrevenheid om de beste wijn te produceren, is evident in elke fles.

Afgezien van het maken van wijn, heeft de familie Meiland ook hun eigen unieke wijnkaart ontwikkeld met verschillende wijnsoorten. Zij bieden hun eigen selectie wijnen en ook verschillende Franse, Italiaanse en Spaanse wijnsoorten. Alles is hier samengesteld om de klanten de meest authentieke ervaring te geven.

De familie Meiland is ook bekend om hun gastvrijheid en vriendelijke service. In hun wijnkelder kunnen wijnfans de fijne details van hun wijnleven ervaren. Gasten kunnen de verschillende druiven proeven, leren over de verschillende technieken en technologieën in de wijnindustrie, leren hoe ze de beste wijn kunnen maken en inzicht krijgen in het ‘echte leven’ van een wijnproducent.

Kortom, de familie Meiland staat bekend om hun authentieke manier van leven en hun passie voor het maken van wijnen. Hun optreden op televisie heeft hen populairder gemaakt bij de Nederlandse bevolking, maar ze blijven altijd gedreven om de beste kwaliteit wijnen te produceren. Hun selectie klassieke wijnen, speciaal gemaakte wijnen en persoonlijke service bieden wijnfans wereldwijd een totaal ervaring van het Nederlandse wijnleven.

Karin Raemakers
Latest posts by Karin Raemakers (see all)

    Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *