Wijn-kopen.com

Los gansos wijn

Los Gansos Wijn

Los Gansos is een Spaanse wijnmerk dat bekend staat om het gebruik van moderne technieken in combinatie met klassieke maken. Het merk heeft al sinds de jaren ’70 bestaan en heeft toen de basis technieken overgenomen van de gebroeders Mazuelos en de daaruit voortvloeiende traditie. Los Gansos heeft zich gefocust op het maken van wijnen van hoge kwaliteit, wijnen die betaalbaar zijn voor iedereen. Los Gansos is uitgegroeid tot een erg populair wijnmerk, met wijnen die een schitterende mix van moderniteit en traditie vormen, terwijl ze toch betaalbaar zijn. Het bedrijf heeft een portfolio dat bestaat uit rode, witte, rosé en witgeroosterde wijnen, en hun wijnen worden gezien als een van de beste wijnen die verkrijgbaar zijn in Spanje.

Los Gansos heeft een verbintenis met de streek waarin de druiven worden geteeld en gewonnen voor de wijnen. De druiven worden geteeld in het Spaanse Ribera del Duero-gebied, wat een erg koele regio is waar de oogsten laat beginnen maar de druiven toch de tijd hebben om intens te rijpen. De streek is bekend om de consistentie van de druif en de vinificatieprocessen die hier worden gebruikt.

Verfijning en innovatie bij Los Gansos

Los Gansos heeft een commitment aan verfijning en innovatie in hun wijnvoorraad. Het bedrijf heeft moderne technieken gebruikt zoals thermisch stabiliseren en rijping op Franse eiken vaten. Thermisch stabiliseren heeft verschillende voordelen zoals een betere wijnstructuur en een langer levensduur. Rijping op Franse eiken vaten zorgt voor een uitgebalanceerde smaak met veel smaaksensaties. Deze verfijnde vinificatieprocessen zorgen voor prachtige, complexe wijnen.

De arbeiders van Los Gansos proberen ook om innovatief te blijven in hun wijnen. Ze gebruiken veel nieuwe druivenrassen in hun wijnen om nieuwe smaken te creëren. De wijnmaker werkt ook samen met de boeren in het Ribera del Duero-gebied om ervoor te zorgen dat de druiven die in hun wijnen worden gebruikt, van de allerhoogste kwaliteit zijn. Zo hebben ze druivenrassen zoals Tempranillo, Garnacha, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot noir en nog veel meer verwerkt in hun wijnen.

Los Gansos heeft ook een commitment om de traditie en de kunst van het wijn maken te behouden. Hun technici dragen jarenlang kennis over aan elkaar en zo worden de unieke gebruiken van het belangrijke handwerk doorgegeven. De wijnen van Los Gansos zijn ontworpen om te voldoen aan de klassieke regels van het wijn maken en het ontwerp van de labels en flessen staan voor hun commitment aan traditie.

Los Gansos Labels

De labels van de Los Gansos wijnen zijn elegant en herkenbaar en hebben speciale elementen die uniek zijn voor hun merk. Elke fles is voorzien van een etiket in een modern ontwerp, gemaakt op basis van superieur kunstwerk. Het kunstwerk op de fles laat de traditie van het Ribera del Duero-gebied zien als een eerbetoon aan de boeren die druiven leveren voor hun wijnen.

Los Gansos heeft ook een aantal speciale labels die geassocieerd zijn met vakanties. Dit betekent dat alle klanten die een fles uit het vakantiesortiment kopen, de fles in een exclusieve zwarte doos zullen ontvangen met het vakantielogo erop. Dit is een unieke manier om de lokale mensen te vermaken en te betrekken bij het wijn maken proces.

Los Gansos en hun impact

Los Gansos is een merk dat herkenbaar is in de wijnwereld en de druifteelt in het Ribera del Duero-gebied. Het bedrijf combineert vernieuwing en traditie in hun wijnen en heeft toegewijde mensen die de tradities in stand houden, rijk aan nieuwe ideeën en verschillende wijnconcepten. Door hun innovatieve technieken en het gebruik van kunstwerk en traditionele technieken, hebben ze een groot publiek verenigd tegenwoordig. Het Los Gansos label staat voor kwaliteit, traditie en smaak.

Los Gansos heeft zich verplicht om de kunst van het wijn maken te behouden en de wijnen voor iedereen toegankelijk te maken. Hun wijnen zijn steeds populairder geworden en is zo een vooraanstaande en weg kijkende wijnmaker geworden. Los Gansos verdient een plaats in de top van de Spaanse wijnindustrie en hebben hard gewerkt om hun status te bereiken.

Karin Raemakers
Latest posts by Karin Raemakers (see all)

    Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *