Wijn-kopen.com

Neleman wijn

Neleman Wijn

Neleman Wijn is een van de beste wijnproducenten die Nederland rijk is. Het bedrijf is gevestigd in het pittoreske Maastricht, waar het al meer dan vijftig jaar de meest heerlijke wijnen produceert. Neleman Wijn is ook een van de eerste bedrijven geweest die de biologische landbouwmethode hebben toegepast. Met hun innovatieve ideeën en geboorte van hun verfijnde wijnen hebben zij zichzelf op de kaart gezet als een van de belangrijkste Nederlandse wijnproducenten.

De Geschiedenis van Neleman Wijn

Neleman Wijn is opgericht in 1965 door de familie Neleman. Ze knapten een oude boerderijk in Gronsveld om tot een eigentijds wijnhuis. Neleman wint al snel prijzen voor hun internationale wijnen. In 1983 werd er grote stappen voorwaarts gezet met het creëren van biologisch geteelde druiven. Deze natuurlijke methoden versterkten de unieke smaak van de wijnen die Neleman produceerde. In de jaren daarna heeft Neleman onder leiding van generatie drie van de familie Neleman, een aantal grote stappen gemaakt. Neleman werd een bekende naam in Nederland, maar kreeg ook nationaal en internationaal veel erkenning voor hun goede wijnen. Neleman is wereldwijd een van de meest veelzijdige producenten die Nederland rijk is.

De Filosofie van Neleman Wijn

Neleman Wijn heeft een duidelijke leidraad voor hun wijnen. Neleman staat voor biologisch geteelde druiven, natuurlijke technieken en productverfijning. Vanuit de dromen en ambities van de familie Neleman, is elke wijn gecreëerd met zorg. Neleman handhaaft een energieke ecologische filosofie. Kwaliteit en milieu gaan bij hen hand in hand. Neleman produceert nu wijnen van uitstekende kwaliteit op een ecologisch verantwoorde manier. Wat ook belangrijk is, is dat de druiven die voor de wijnen worden gebruikt, worden gecultiveerd in het prachtige landschap waar ze vandaan komen. Neleman doet alsof het gewaardeerd worden met respect voor het land en de mensen die er wonen en het milieu.

Wijnen van Neleman Wijn

Neleman heeft een geweldige selectie aan wijnen die door bijna iedereen gewaardeerd kunnen worden. Hun wijnen zijn regelmatig te vinden in restaurants en bars, en krijgen ook veel erkenning. De Keizersberg is de meest popul

Frank Van De Mortel
Latest posts by Frank Van De Mortel (see all)

    Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *